Wist je dat je relatietherapie in Zwolle kunt krijgen?

Relatietherapie Zwolle

Iedereen heeft wel eens een lastige tijd in zijn relatie met zijn partner. Het is nu eenmaal zo dat je niet constant de perfecte relatie kunt hebben, en dat verschillen tussen beide partners voor struggles en irritaties kunnen zorgen. Als je het gevoel hebt dat jullie echter in een vicieuze cirkel naar beneden zitten en daar beiden iets aan willen doen dan kan de relatietherapie in Zwolle misschien iets voor jullie betekenen. Deze wordt gegeven door een gediplomeerde en ervaren psychologe, die alles weet van hoe menselijke relaties in elkaar zitten en waar het mis kan gaan. Samen met haar ga je zoeken naar antwoorden op de vragen waar jullie mee worstelen, en verhelderen waar het steeds misgaat. Voor veel koppels is het ontzettend fijn om daar hulp bij te krijgen, want hoeveel je ook van elkaar houdt, het kan moeilijk zijn om je eigen patronen te herkennen en te doorbreken. De relatietherapie in Zwolle kan dan uitkomst bieden. Er is namelijk waarschijnlijk niks mis met jullie liefde en verbinding, maar je kunt wel de manier waarop je met elkaar omgaat en communiceert verbeteren. Dit levert vaak een hele fijne, nieuwe balans op, waardoor een relatie weer helemaal opbloeit.

Relatietherapie in Zwolle met je vader of moeder

Vrijwel iedereen denkt bij het woord relatietherapie direct aan de relatie die ze hebben met hun partner/echtgenoot. Echter, bij deze praktijk voor relatietherapie in Zwolle is er ook veel aandacht voor de relatie die je hebt met andere mensen in je leven. Met je ouders bijvoorbeeld, dat is een hele belangrijke. We zien helaas maar al te vaak dat mensen een verstoorde relatie hebben met hun vader of moeder, en in veel gevallen is daar iets aan te doen. Door mensen zich bewust te maken van onbewust patronen en manieren waarop ze communiceren kan elk type relatie verbeteren, zelfs die je met goede vrienden hebt. Relatietherapie in Zwolle is zowel leerzaam voor koppels als voor mensen die op een andere manier een verstoorde relatie hebben, mits je natuurlijk bereid bent daar op actieve wijze iets aan te doen.

Je niet gezien voelen

Aan de basis van veel verstoorde relaties ligt doorgaans het gevoel niet volledig door de ander te worden gezien of op waarde te worden geschat. Door een constant gevoel van minderwaardigheid ga je je anders gedragen, en daar reageert de ander weer op. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht waar je als je beiden niet naar binnen durft te kijken maar heel moeilijk uitkomt. Met behulp van een professional op het gebied van relatietherapie kun je er echter iets aan doen en samen tot een oplossing komen. Deze oplossing kan liggen bij anders communiceren, maar ook wat vaker je waardering voor de ander uitspreken. Benadrukken wat je wél fijn vindt aan die persoon in plaats van alles wat je aan diegene stoort kan ook al veel doen. Alles wat je aandacht geeft groeit, dus probeer eens met andere ogen naar de ander te kijken, eventueel met professionele hulp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.