Bedwantsen

Bedwantsen bestrijden

Een bedwants is een insect van 5 tot 6 millimeter. De bedwantsen zijn bruin of roodbruin. Als ze net verveld zijn, kunnen ze even wat lichter van kleur zijn, maar dit zal snel weer bijtrekken naar hun oorspronkelijke kleur. Ze hebben een breed en afgeplat lichaam. Een bedwants heet een bedwants omdat ze zich vaak in en om het bed bevinden. Een bedwants leeft namelijk van menselijk bloed en het bed is een plek waar ook mensen zich een groot deel van de dag bevinden. Een bedwants heeft een steeksnuit waarmee hij bloed uit mensen kan halen. Een volwassen bedwants kan echter wel maanden leven zonder bloed, waardoor het dus moeilijk is om deze beestjes uit te roeien. Als ze je echter wel prikken, gebeurt dit het vaakst op je benen. De bultjes zien eruit als kleine muggenbulten en kunnen soms wel weken blijven zitten.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zijn geen fijne beesten om in je huis te hebben, omdat ze je dus kunnen prikken. Bedwantsen komen echter vaker in bijvoorbeeld hotels of hostels voor. Echter, waar de beestjes ook zitten, het is belangrijk om ze snel weg te laten halen, voordat ze zich uitbreiden en er honderden in je bed zitten. Je kunt bedwantsen laten bestrijden door professionals. Zij kunnen ervoor zorgen dat de bedwantsen in jouw hotel, hostel, woning of bedrijfspand uitgeroeid worden. Eerst is het echter belangrijk om uit te zoeken waar de bedwantsen zich precies bevinden. Ze kunnen namelijk gevonden worden met speurhonden. Deze honden zijn er speciaal voor opgeleid om de geur van bedwantsen te herkennen. Zij zullen de bestrijders dan rechtstreeks naar de bedwantsen leiden, zodat ze verwijderd kunnen worden. Door middel van hetelucht en stoom worden de bedwantsen verwijderd. Dit is fijn voor jou, omdat er geen chemicaliƫn bij betrokken zijn. Ook wordt het meubilair hierdoor niet beschadigd. Daarnaast werkt deze methode erg goed, zowel tegen bedwantsen als tegen hun eitjes.

Weer lekker slapen

Als de bedwantsen dan eindelijk weg zijn, kan jij weer lekker van je nachtrust genieten. Ook als hoteleigenaar kun je dan je gasten weer met een veilig gevoel in jouw hotel laten slapen. Wanneer er geen bedwantsen zijn, zul je namelijk ook niet bang zijn dat je geprikt wordt. Hierdoor slaap je beter en ook met een gerust gevoel. Wanneer je merkt dat de bedwantsen terug zijn, kun je het beste meteen weer de bestrijders bellen. Echter, de kans dat ze terugkomen is klein, want met deze manier van bestrijden, worden ze volledig uitgeroeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.