Bedrijfsfilm laten maken?

Bedrijfsfilm laten maken

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? Geen probleem! Er zijn genoeg bedrijven die de mogelijkheid bieden om jouw bedrijf te laten stralen in een prachtige video. Bedrijfsvideo’s zijn de ideale manier om jouw bedrijf kort maar krachtig aan de buitenwereld te laten zien. In plaats van honderden foto’s laat slechts één video precies zien wat huidige of toekomstige klanten willen zien: jouw bedrijf. Kies zelf hoe lang de video moet duren en de medewerkers van het desbetreffende bedrijf regelen het. Dertig seconden, een minuut of tien minuten? Alles is mogelijk! Jij vraagt, zij leveren. Ga mee met de digitalisering en toon je bedrijf op een moderne en eigentijdse manier aan de wereld. Ideaal voor nu en leuk om later terug te bekijken.

 

Hoe kun je een bedrijfsfilm laten maken?

Het maken van een bedrijfsfilm is heel makkelijk. Voordat het filmen begint zal een van de medewerkers van het bedrijf langskomen om een kijkje te nemen. Tijdens deze kennismaking kan jij aangeven wat je voor ogen hebt en zij zullen aangeven of dat haalbaar is. Deze afspraak dient tevens als manier om te onderzoeken hoe het bedrijfspand in elkaar zit en wat gave shots zijn om te maken. Wanneer jouw bedrijfspand uit meerdere gebouwen bestaat is het bijvoorbeeld gaaf om een drone in te schakelen die alle panden van bovenaf filmt. Zo is iedereen in staat om de grootte van jouw bedrijf waar te nemen. Daarnaast kan jij tijdens deze kennismaking aangeven welke dag en tijd geschikt is om te filmen. Voor een distributiecentrum van een supermarkt is het bijvoorbeeld veel interessanter om te zien hoe het er ‘s nachts aan toe gaat dan overdag. Het bedrijf draait met name in de nacht en dit is ook het moment dat de medewerkers in actie zijn. De meeste bedrijfsfilms laten zowel het bedrijfspand als de werkende medewerkers zien, maar jij als eigenaar van het bedrijf hebt daar natuurlijk zelf grip op.

 

Hoe plan je een afspraak in om een bedrijfsfilm te laten maken?

Het inplannen voor het maken van een bedrijfsfilm is heel eenvoudig. Breng een bezoekje aan de website van het desbetreffende bedrijf en hier zul je het telefoonnummer en e-mailadres van het bedrijf vinden. Stuur een mailtje of bel even om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ook voor vragen is het mogelijk om met een van de medewerkers van het filmbedrijf contact op te nemen. Er zal iemand paraat staan om al jouw vragen te beantwoorden! Via de website is het tevens mogelijk om een indicatie van de prijs op te vragen. Een preciezere inschatting van de kosten kan pas na de kennismaking gegeven worden. Deze prijs is namelijk geheel afhankelijk van de tijdsduur van de video, de grootte van het pand en de apparatuur die gebruikt wordt. Twijfel niet langer en plan vandaag nog een afspraak in om de meest fantastische bedrijfsfilm te laten maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.